Digi, printti ynnä muu

Skaala on laaja

Digitaalisiin markkinointi- ja viestintäpalveluihimme kuuluvat muun muassa nettisivu- ja ulkoasu-uudistukset, pienemmät suunnittelu- ja koodaushommat (verkkokaupat, varausjärjestelmät, lomakkeet yms.), sisällönhallintajärjestelmät, somekampanjat, uutiskirjeet, hakukoneoptimointi, verkkotunnukset, web-hotellin ylläpito sekä viestinnän tulosten digitaalinen seuranta ja analysointi.

Uskomme yhä myös painetun sanan mahtiin. Siksi teemme mieluusti muun muassa esitteitä, käyntikortteja, roll-upeja, julisteita, levynkansia, pakkauksia ja ikkunateippauksia. Suunnittelemme painotuotteesi tekstit ja ulkoasun, taitamme, painatamme ja toimitamme tilauksen haluamaasi osoitteeseen painokoneenlämpöisenä.

Tarjoamme pakettiratkaisuja, jotka muodostuvat useista eri palveluistamme. Laadimme myös viestintä- ja markkinointistrategioita, joissa käydään läpi organisaation tavoitteet sekä keinot niiden saavuttamiseksi.

Jos toivot vain lisää näkyvyyttä ja liikevaihtoa mutta et oikein tiedä, miten sitä saisit, ota siinäkin tapauksessa yhteyttä. Kartoitetaan yhdessä tarpeesi ja tehdään haaveistasi totta.